Kiekje
 
 
 
«  Aflevering 244: Yes, I’m back!!  »
 

Plinia is na een jaar sabbatical weer terug om de waan van de dag van gisteren weer op te pakken. Het jaar begon goed met bijna een winnende postcode. Verder is het koud in Nederland.

 
 
 
Gepubliceerd: 07-01-11. Vond plaats op: 07-01-09. Tags:  gokspelen ; India ; weer en klimaat ;
 
"Postcode valt in Bezuidenhout&quot Boekverbranding
 
 
 
 
 
Yes, I’m back!! (Integrale tekst)

Het is 7 januari 2009.
Ja, ik ben er weer. Zoals jullie in mijn tweets hebben kunnen lezen heb ik 2008 rustig aan mij voorbij laten gaan
Ik had dat jaartje rust echt even nodig, want de waan van de dag van gisteren gaat je blijkbaar ook niet in je kouwe kleren zitten. Ik heb er nu weer helemaal zin in en kijk uit naar de waan van de dag van 2009!
Het nieuwe jaar begon veelbelovend: ik zat in de winnende postcode van de postcodeloterij. De hele wijk was op van de zenuwen zeker toen en er zo’n spannende grote vrachtwagen op het veld bij het zwembad kwam te staan. Ik ben er samen met Basje naar toe gegaan. Jammergenoeg had ik niet de juiste lettercombinatie, zodat de 27,9 miljoen euroootjes aan mijn neus voorbij zijn gegaan maar er blijft toch nog een leuk bedragje aan de strijkstok hangen. Daar kom ik de winter wel mee door, want wat is het koud, he?
Ergens in Limburg stond gisteren de thermometer op -20,8 graden!! Op zich natuurlijk niet zo erg als je het een beetje warm kunt stoken. Ik kreeg een email van Mark, die met Pia ergens in het noorden van India zit, dat het daar ook aardig koud is en dat de mensen daar boeken verbranden omdat er een groot gebrek is aan brandstof. Nee, dan mogen wij toch niet klagen en het levert in ieder geval zeer fotogenieke plaatjes op.
Oh ja, en allemaal nog een waanzinnig nieuw jaar gewenst.